Nyt Salon Salinasta hiustenpidennykset tarjous hintaan. Hintaan sisältyy renkaat, leikkaus, pesu ja föönaus.

Nano- Ring Hiustenpidennykset
Hinnat alkaen Nano Ring pidennys 36cm 2,60 €/1 g, 43 cm 2,90 €/1 g,
53 cm 3,20 €/1 g. Pidennykseen tarvitaan 80g-150 g. Kaikki värit saman hintaisia Hinnat pidennykset kiinnitettynä.
Voin myydä myos pelkät hiukset ja tarvikkeet
Markkinoiden tuorein hiustenpidennysmenetelmä. Kiinnitys tapahtuu minikokoisilla nano-ringeillä ilman liimaa. Tämän vuoksi pidennys on hellävarainen omille hiuksillesi. Pienten renkaiden ansioista ne sopivat myös ohuille hiuksille. Kiinnitys tapahtuu samankaltaisesti kuin micro-loop pidennyksillä. Nano Ring pidennys on myöskin huomaamaton pidennys. Hiukset mitä käytän ovat aitoa 100% aitoa hiusta.

Micro Ring -pidennykset
Micro Ring pidennys 36cm 2,40 €/1 g, 43 cm 2,60 €/1 g,
53 cm 2,80 €/1, g. Pidennykseen tarvitaan 80g-150g.Hinnat pidennykset kiinnitettyinä.
Cold Fusion on uusi menetelmä hiustenpidennysten kiinnittämiseen, ja se tunnetaan myös nimillä Micro Ring -menetelmä (mikrorengas) ja I-Tip -menetelmä. Cold Fusion -menetelmä on hyvin hellävarainen, koska kiinnityksessä ei käytetä liimaa, teippiä tai lämpoä. Pidennykset voidaan poistaa helposti ja vaivattomasti Cold Fusion -pihdeillä. Cold Fusion -menetelmässä pidennyksessä käytettävä hiusnippu liitetään omiin hiuksiin pienillä Micro Ring -renkailla/renkaalla. Hiukset mitä käytän ovat aitoa 100% aitoa hiusta.
Rengas pidennykset pysyvyys on 6-8 kk ja niille voidaan tehdä myös huolto

Tule käymään niin voidaan tehdä tarkempi suunnitelma ja tarjous hiustenpidennykseen Hakalahdenkatu 74 tai varaa aika puh 040-1642969.