Hair Weft . Hiukset on kiinnitetty nauhaan ja ommeltu kahdella ompeleella. Hiukset ovat siksi tavallista tiheämmin kiinni. Lisäkkeen voi kiinnittää omiin hiuksiin mikrorenkailla, liimalla tai klipseillä. Ompelupidennys on helppoa aitohiusnauha WeftHairilla pidennyksiin ja  hiusten tuuhennuksiin. Ompelupidennyksen kiinnitykseen löydät pidennystarvikkeet kuten lanka, neula, irtoklipsit ja irtosinetit liikkestäni. Hiuslisäkkeistä on saatavilla useita pituuksia ja värejä ja löydät niistä helposti vaihtoehdon, joka sopii luonnollisesti omiin hiuksiisi. Aitoa hiusta voi leikata ja muotoilla oman tyylinsä ja makunsa mukaan.

Sinettipidennykset lyhyisiin tai keskipitkiin hiuksiin, käytä kokopään pidennykseen 50-120gr sinettihiusta omien hiusten paksuuden, pituuden ja toivotun lisäpituuden mukaan. Pitkien tai puolipitkien hiusten tuuhennukseen tarvitset 20-50 gr sinettihiusta. Sinettipidennysten kesto on 3-5 kk, riippuen omien hiusten kasvunopeudesta.

Kiinnitys: Sinettipidennykset kiinnitetään sulattamalla pidennysosion päässä oleva kynnen muotoinen sinetti pidennyskolvilla. Hiukset laitetaan omien hiusosioiden tyveen pieninä osioina, jolloin ne liikkuvat luonnollisesti omien hiusten tavoin. Sinettipidennyksen poistoon tarvitset Blong Bond remover -poistoaineen ja metalliset pidennyspihdit sinettien murtamiseen.

Nano-ja micro Ring Kiinnitys tapahtuu minikokoisilla nano-ringeillä ilman liimaa. Tämän vuoksi pidennys on hellävarainen omille hiuksillesi. Pienten renkaiden ansioista ne sopivat myös ohuille hiuksille. Kiinnitys tapahtuu samankaltaisesti kuin micro-loop pidennyksillä. Nano Ring pidennys on myöskin huomaamaton pidennys.

Cold Fusion on uusi menetelmä hiustenpidennysten kiinnittämiseen, ja se tunnetaan myös nimillä Micro Ring -menetelmä (mikrorengas) ja I-Tip -menetelmä. Cold Fusion -menetelmä on hyvin hellävarainen, koska kiinnityksessä ei käytetä liimaa, teippiä tai lämpoä. Pidennykset voidaan poistaa helposti ja vaivattomasti Cold Fusion -pihdeillä. Cold Fusion -menetelmässä pidennyksessä käytettävä hiusnippu liitetään omiin hiuksiin pienillä Micro Ring -renkailla/renkaalla.

Aidot hiustenpidennykset ovat erittäin laadukasta 100% aitoa remyhiusta, jossa hiusten suomut ovat oikein päin.

Premium sinetti pidennykset
Suorat pidennykset, jotka kiinnitetään lämpöä käyttäen

35 cm  1 gr      2,30 €            
45 cm  1 gr      2,90 €            
50 cm  1 gr      3,50 €
55 cm  1 gr      4,30 €

Tarvikkeet sinettipidennyksille

Vahapelletit    10 gr               7.50 €                                                          
Kuumennus kolvi                  29.00 €
Suojalevyt      3 kpl               2,00 €            

Weft  Pemium Aitohiusnauha pidennys

40 cm  100 gr  169 €              Paketissa 100 gr
55 cm  100 gr  279 €              Paketissa 100 gr

Tarvikkeet hiusnauha ja microrengas pidennyksille

Microrenkaat  100 kpl               7,50 €
Microrengassilmukka                5,00 €
Hiusnauhapidennys neulat         10,00 €
Hiusnauhapidennys lanka 20m   2,00 €

Kiinnitys         45 € tunti (kaksi ensimmäistä tuntia 45 €/tunti seuraavat 35 €/tunti)
Poisto             45 € tunti

Muualta hankittujen pidennysten kiinnitys 75 € tunti          

Paksummat hiukset tarvitsevat enempi pidennyksiä kuin ohuet hiukset

Hiustenpidennykset ovat myös myynnissä ja voin myös postittaa niitä haluaville.

Tule käymään niin voidaan tehdä tarkempi suunnitelma ja tarjous hiustenpidennykseen Hakalahdenkatu 74 tai varaa aika puh 040-1642969