Sinettipidennykset lyhyisiin tai keskipitkiin hiuksiin, käytä kokopään pidennykseen 50-120gr sinettihiusta omien hiusten paksuuden, pituuden ja toivotun lisäpituuden mukaan. Pitkien tai puolipitkien hiusten tuuhennukseen tarvitset 20-50 gr sinettihiusta. Sinettipidennysten kesto on 3-5 kk, riippuen omien hiusten kasvunopeudesta.

Kiinnitys: Sinettipidennykset kiinnitetään sulattamalla pidennysosion päässä oleva kynnen muotoinen sinetti pidennyskolvilla. Hiukset laitetaan omien hiusosioiden tyveen pieninä osioina, jolloin ne liikkuvat luonnollisesti omien hiusten tavoin. Sinettipidennyksen poistoon tarvitset Blong Bond remover -poistoaineen ja metalliset pidennyspihdit sinettien murtamiseen.

Nano-ja micro Ring Kiinnitys tapahtuu minikokoisilla nano-ringeillä ilman liimaa. Tämän vuoksi pidennys on hellävarainen omille hiuksillesi. Pienten renkaiden ansioista ne sopivat myös ohuille hiuksille. Kiinnitys tapahtuu samankaltaisesti kuin micro-loop pidennyksillä. Nano Ring pidennys on myöskin huomaamaton pidennys.

Cold Fusion on uusi menetelmä hiustenpidennysten kiinnittämiseen, ja se tunnetaan myös nimillä Micro Ring -menetelmä (mikrorengas) ja I-Tip -menetelmä. Cold Fusion -menetelmä on hyvin hellävarainen, koska kiinnityksessä ei käytetä liimaa, teippiä tai lämpoä. Pidennykset voidaan poistaa helposti ja vaivattomasti Cold Fusion -pihdeillä. Cold Fusion -menetelmässä pidennyksessä käytettävä hiusnippu liitetään omiin hiuksiin pienillä Micro Ring -renkailla/renkaalla.

Aidot hiustenpidennykset ovat erittäin laadukasta 100% aitoa remyhiusta, jossa hiusten suomut ovat oikein päin.

 

Hiustenpidennykset ovat myös myynnissä ja voin myös postittaa niitä haluaville.

Tule käymään niin voidaan tehdä tarkempi suunnitelma ja tarjous hiustenpidennykseen Hakalahdenkatu 74 tai varaa aika puh 040-1642969