A1  Rentouttava ja puhdistava kasvohoito

Puhdistava hoito ihoille, joissa esiintyy epäpuhtauksia ja tukkeutumia. Hoito sisältää käsin alkupuhdistuksen,rentouttavan käsi hieronnan voitella, höyrytyksen, kuorinta, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, ultraääni ja kollageenihoito, naamion, kylmä hoito ja seerumin. Kesto 1 tunti

1 kerta 69 €

A2 Korjaava ja kohottava kasvohoito ikääntyvälle iholle

Puhdistava hoito ihoille, joissa esiintyy epäpuhtauksia ja tukkeutumia. Hoito sisältää käsin alkupuhdistuksen,rentouttavan käsi hieronnan voitella, höyrytyksen, kuorinta, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, galvanointi elastin, kollageeni naamion, kylmä hoito ja seerumin. Kesto 1 tunti 15 min

1 kerta 79 €

Galvanointi

  • parantaa verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa ja kosteuttavat ihoa
    • ravitsee syvimpiin kerroksiin ihoa.
    • Parantaa imukyky ihoa.
    • Tuo korkea kosentratsiooniga aktiivisia ainesosia ihon läpi kudoksiin.
    • Stimuloi erittymistä vapaita radikaaleja.

Elastiini on innovatiivinen hoito geeli luotu kaikenlaisille esteettisen lääketieteen hoitoja. Se varmistaa, että yhteys elektrodien välillä, antureista ja ihoa. Gel näkyvästi tukee uudistumista ihon palauttaa sen nuorempia ja terveempiä ulkonäkö. Suositellaan iholle kaikenikäisille.

A3 Timantti + ultraääni kasvohoito

Hoito sisältää käsin alkupuhdistuksen,rentouttavan käsi hieronnan voitella, höyrytyksen, kuorinta,  timanttihionta,kollagengeeli tai aloevera geeli, ultraääni, kollagen tai anti-age naamion, kylmä hoito ja seerumin.

Kollageeni

– Ainutlaatuinen formulaatio sisältää sekoitus kollageeniekstraktist ja kollageeni  – Parantaa ihon kimmoisuutta  – lisäys ihon tiheys ja uudistaa – Lisäykset säilyttämistä ihon kosteuden  – silottaa ihoa ja täyttää juonteita ja ryppyjä  – nuorentaa ja parantaa ihon ulkoasua

Timanttihoidossa käymme kasvosi kauttaaltaan läpi tehokkaalla timanttihiontalaitteella, johon valitaan ihotyypillesi sopivin hoitopää (eri karheuksia). Timanttihionta hioo kasvojen ihoa tehokkaasti poistaen kuolleen ihosolukon, tasoittaen juonteita, arpia ja ihohuokosten reunoja. Timanttihoito auttaa tehokkaasti myös syvien ihohuokosten ja aknearpien hoidossa. Loistava myös juonteiden häivyttämisessä!

1 kerta 99 €      kesto 1,5 tuntia

A4 Erikoiskasvohoito

Hoito sisältää käsin alkupuhdistuksen,rentouttavan käsi hieronnan voitella, höyrytyksen, kuorinta, timanttihionta, galvanointi, kollagengeeli tai aloevera geeli,ultraääni, kollagen tai anti-age naamion, kylmähoito, seerumin.
Hoito soveltuu erityisesti rasvaiselle iholle ja pigmentoitumiin.
Kesto 1 tunti 45 min

1 kerta 109 €

A5 Täydellinen kasvohoito

Hoito sisältää käsin alkupuhdistuksen,rentouttavan käsi hieronnan voitella, höyrytyksen, kuorinta,epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, timanttihionta, galvanointi, silmänympärysten hoito, kollagengeeli tai aloevera geeli, ultraääni, kollagen tai anti-age naamion, kylmähoito ja seerumin.
Kesto 2 tuntia

1 kerta 129 €

Hieronta on käsin kasvohieronta jolla parannetaan kasvojen verenkiertoa ja herättää ihoa jolloin hoitotulos tulee paremmaksi.

Seerumit, aloevera ja elasinproteiini auttavat ihoasi uusiutumaan ja nuorentumaan, huomaat sen jo ensimmäisen kerran jälkeen.

Tule ja kokeile ammattilaisen kanssa.