Mitä eroa on volyymipidennyksellä ja megavolume-pidennyksellä?

Volyymipidennyksessä yksittäiseen ripseen kiinnitetään yksi viuhka, jossa on haluttu määrä kevyitä volyymikuituja, yleensä 2-6 kpl. Megavolumessa viuhkoja kiinnitetään kaksi (8-16D) , eli yksittäinen ripsi ympäröidään niillä joko sivuilta tai ylä- ja alapuolelta. Megavolume -pidennysten teko kestää  kauemmin kuin tavallisten volyymiripsien, koska kuitujen määrä on tiheämpi.

Megavolume -tekniikkaa ei voi käyttää kovin hentoihin ripsiin, joten käytännössä on usein järkevää sekoittaa volyymi- ja megavolume-tekniikoita kunkin asiakkaan tarpeita vastaaviksi.

Megavolyymiripset antavat sinulle näyttävän katseen! Megavolyymiripsissä käytetään ohuita kuituja ja ne kiinnitetään erityisesti megavolyymeihin kehitetyllä tekniikalla omiin ripsiin. Tässä tekniikassa valitaan 8-16D ripset riippuen asiakkaan luonnonripsistä. Megavolyymitkään eivät saa olla tukkoisen näköiset, vaan avonaiset kauniit viuhkat. Pehmeä lopputulos on osaavan ripsiteknikon merkki.

Megavolyymitekniikka on hidasta ja kauniiden leveiden viuhkojen täydellinen asettelu vie aikaa. Lisäksi materiaalia voi kulua jopa 14 kertaisesti enemmän klassiseen tekniikkaan verrattuna. Volyymiripset ovat ripsiteknikon erikoisosaamistaitoja ja ovat myös siksi usein arvokkaampia kuin klassisen tekniikan ripsityöt.

Megavolyymiripset              159 €    3-3,5 tuntia

Huolto laitosta 2-3 vko  80-90 €

Huolto laitosta  3-4 vko 100-110 €

Huolto  laitosta 4-5 vko  110-120 €

Huolto  laitosta 5-6 vko  120-130 €